top of page

Albahia beauty salon Group

Público·463 amigos

Мій досвід з українським LU

Я якось випадково натрапила на цей бренд, коли влітку терміново шукала щось нормальне для поїздки, бо в гардеробі було лише кілька старих футболок, які втратили форму після прання.

4 vistas
evanduke324
hace 10 horas

У мене була схожа історія, тільки я прийшла до цього через потребу оновити речі для роботи. Постійно стикалась із тим, що тканини або колються, або швидко кошлатяться, або взагалі дивно сидять. Подруга порадила звертати увагу на більш натуральні варіанти — льон, віскозу, бавовну — і з часом я вже почала краще розуміти, в чому різниця. Кілька разів брала там речі й помітила, що навіть найпростіші моделі не перекручуються після прання, а сидять акуратно, ніби їх спеціально під мене підганяли. Особливо мені зайшли літні варіанти: легкі, дихаючі, не липнуть до шкіри, навіть коли спека. А ось демісезонні светрики приємні тим, що тримають форму — напевно, завдяки тому самому невеликому еластану, який не відчувається, але свою роль виконує. До речі, якщо тобі цікаво подивитися, що я беру найчастіше, можеш зазирнути на жіночий трикотаж LU — це те, що я використовую як базу, а не як якусь рекомендацію. Просто ділюся тим, що мені зайшло без зайвого стресу. Та й приємно, що це все зроблено в Україні, і це реально відчувається по якості

• facebook
  • instagram
bottom of page